Over Sportpaardenkliniek Wolvega

Specialist in paarden

De Kliniek voor Paarden in Wolvega is een volledig geoutilleerde paardenkliniek met Noord-Nederland als haar werkgebied. Bij de kliniek werken 6 erkende paardendierenartsen, waaronder een Europees specialist inwendige ziekten (ECEIM), certified ISELP-member en drie erkend keuringsdierenartsen paard. De kliniek heeft een uitgebreide kennis en ervaring in huis op het gebied van onderzoek en behandeling van maag-, darm-, hart-, luchtwegproblemen en orthopedische problemen. Een fine-tuning van deze specialistische onderzoeken en know-how van het bewegen van paarden maakt ons een geschikte partner voor sportpaardenbegeleiding tot en met het hoogste niveau.

Centraal staan: kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.

The European College of Equine Internal Medicine (ECEIM) International Society of Equine Locomotor Pathology (ISELP) Nederlandse Vereniging Voor Gebitsverzorging bij het Paard (NVVGP)

 

Team Paardenkliniek Wolvega

We werken continue aan het waarborgen en verbeteren van ons team, onze diensten met als doel de gezondheidszorg van de paarden. Door het team verschillende hoogwaardige cursussen te laten volgen in Nederland of internationaal. De specialisten binnen het team geven zelf ook cursussen en trainingen.

Bekijk het team en de specialisaties

Bekijk de volledige Sportpaardenkliniek Wolvega in 360 graden in Google Maps Street View